„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

duminică, 10 octombrie 2010

Atentie la vaccinul ROR !

Zilele acestea, octombrie 2010, in România, se desfasoara o campanie de vaccinare in scoli la elevii de casa I si a II-a cu vaccin ROR, impotriva rujeolei, oreionului si rubeolei.

Se fac presiuni prin DSP-uri asupra medicilor scolari, iar prin acestia asupra conducerilor scolare si asupra parintilor sa se vaccineze cat mai repede toti copiii, fara informarea corecta, fara explicatii, doar prin presiuni, manipulari si amenintari.
Multi parinti au primit acasa o instiintare plina de minciuni si afirmatii abuzive menite sa le smulga o semnatura din care decurge acordul lor pentru vaccinarea copiilor cu ROR.

Cea mai mare minciuna din aceasta instiintare este ca aceasta vaccinare ar fi obligatorie. Amintim ca niciun act medical nu poate fi obligatoriu si ca pentru orice interventie medicala (precum vaccinarea) necesita informarea corecta a pacientului si exprimarea acordului (sau dezacordului) acestuia sau a parintilor acestuia in cazul copiilor(minori) (conform art.13 din Legea 46/2003 privind drepturile pacientului).

Alta minciuna scrisa este ca acest vaccin asigura imunitate definitiva. Dar conform prospectului (http://gsk.ca/english/docs-pdf/Priorix_PM_20081103_EN.pdf ) intre 2 si 4 % din cei vaccinati nu dezvolta deloc anticorpi, iar dupa un an intre 1 si 8% isi pierd imunitatea.

Totusi complicatiile oreionului, spre exemplu, pot fi grave la adultul de gen masculin, ducand la infertilitate prin orheita urliana. Daca imunitatea dobandita prin vaccin se pierde treptat, aproximativ in 9 ani, dupa cum sustin unii autori (Mendelsohn, Ayoub, Null), atunci cel vaccinat poate face boala la varsta adulta, cand complicatiile pot fi grave, pe cand daca nu ar lua vaccinul si ar face boala in copilarie, ar dobandi imunitate definitiva, in mod natural.

Vaccinarea cu ROR pretinde ca asigura imunitate fata de unele boli minore ale coplariei (rujeola, oreion, rubeola), dar expune nejustificat copilul vaccinat la riscul dezvoltarii unor afectiuni grave, unele cu leziuni ireversibile.

Vaccinul ROR poate cauza :

· autism ; (F. Edward Yazbak, MD -“Autism: Is there a vaccine connection?”- FAAP, 1999; Avinoam Shuper, MD - “Suspected measles-mumps-rubella vaccine-related encephalitis”- Scandinavian Journal of Infectious Diseases, 15 sept. 2010)

· diabet (tip I), pancreatita ; (Harris Coulter, Ph.D.- “Childhood Vaccinations and Juvenile-Onset (Type-1) Diabetes” )

· Sindromul Guillain-Barré; (Grose C, Spigland I.-“Guillain-Barré syndrome following administration of live measles vaccine”- American Journal of Medicine, 1976 Mar;60(3):441-3)

· encefalita, limfadenopatie, convulsii febrile, reactii anafilactice, purpura trombocitopenica, sindrom Kawasaki, eritem multiform, artrite, meningita, nevrite periferice, mielite, bronsita, laringita, conjunctivite, otita, diaree, anorexie, febra, voma, insomnie (cf. prospectului vaccinuluiROR , varianta PRIORIX )

Vaccinul este unul viu atenuat, ceea ce inseamna ca are in compozitia sa virusurile cauzatoare ale acestor 3 boli, in forma vie, atenuata.

Dupa prospect, serul injectat copiilor contine:

- tulpini virale de rubeola, rujeola si oreion, celule din embrion de gaina, celule umane diploide, proteine din ou, neomicina, lactoza, manitol, sorbitol, alanina, arginina, licina, histidina, isoleucina, leucina, lisina, metionina, fenilalanina, prolina, serina, treonina, triptofan, tirosina, valina, acid aspartic, cisteina, cistina, hidroxprolina.

(cf. http://www.medicines.org.uk/emc/medicine/2054/SPC/Priorix)

Pentru a refuza vaccinarea, parintii trebuie sa-si manifeste in scris dezacordul. Iata un posibil model de declaratie ce se adreseaza medicului scolar (de descarcat de AICI):

DECLARAŢIE

Subsemnaţii

..............................................................., născută la ....................., domiciliat în ............................., CNP: .................................................... şi

..............................................................., născută la ....................., domiciliat în ............................., CNP: ....................................................

în calitate de părinţi ai copilului ................................................................., elev la şcoala dumneavoastră,

Suntem pe deplin informaţi asupra riscurilor administrării, cât şi neadministrării vaccinurilor asupra copilului nostru, motiv pentru care vă facem cunoscută decizia noastră fermă conform căreia NU SUNTEM DE ACORD cu administrarea asupra acestuia a vaccinului ROR şi a niciunui alt vaccin.

Considerăm neglijabile riscurile la care se expune un copil nevaccinat (boli minore ale copilăriei), pe lângă riscurile la care se expune în urma vaccinărilor (boli deosebit de grave neurologice, imune şi autoimune, autism, ADHD, creşterea riscului diferitelor forme de cancer, intoxicaţii acute şi cronice cu metale grele)

Refuzul nostru expres pe propria răspundere, astfel exprimat în scris, este un drept conferit în baza articolului 13 din Legea nr. 46 din 21 ianuarie 2003 privind drepturile pacientului.

În spiritul respectării legislaţiei din domeniu, personalului medical îi este opozabilă îndeplinirea – în caz contrar cu riscul sancţiunilor – a prevederilor Legii nr. 649/20.11.2001 pentru aprobarea Ordonanţei de Guvern nr. 53/30.01.2000 (art.1 alin.1 privind obligaţia asigurării vaccinării corecte a copiilor), inclusiv cu informarea părinţilor asupra caracterului non-obligatoriu al acestor vaccinuri, conform Anexei aceluiaşi act normativ (privind schema de vaccinare recomandată pentru copii).

DATA: SEMNĂTURI:

6 comentarii:

  1. din ce stiu, medicii scolari trebuie sa se asigure daca copilul este sanatos (si asta da o hartie de la dr de familie), plus ca nu a mai fost vaccinat in ultimile 30 zile. Ba mai mult, sunt copii care pot avea diferite boli - iar o vaccinare le poate fi fatala.

    Si unii parinti isi vaccineaza copiii la medicul de familie - fara a informa scoala; dubla vaccinare este inutila, ba chiar dezastruoasa.


    Absurdul acestei vaccinari este: de ce am mai vaccinat la 1 an copilul cu acelasi vaccin? Vaccinul ala nu mai e bun?

    RăspundețiȘtergere
  2. Aveti dreptate. Doar am vazut, cand un virus rade jumate de Africa, se apeleaza la vaci si banane, nu la medicina vestica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aloooo,santem in romania,nu africa la noi se aduc toate cacaturile exportate de niste compani de rahat ca sa le testeze in ro,pe cand la ei in tara dau de dracu daca patesc ai lor rva,la noi in to o cam da de gard si cu asta basta.

      Ștergere
    2. Aloooo,santem in romania,nu africa la noi se aduc toate cacaturile exportate de niste compani de rahat ca sa le testeze in ro,pe cand la ei in tara dau de dracu daca patesc ai lor rva,la noi in to o cam da de gard si cu asta basta.

      Ștergere
  3. Am asteptat asta de ceva timp!!! -Pentru cei care cred sau nu cred in vaccinuri ar trebuii sa luati in considerare cateva chestii ce sunt ascunse de industria farmaceutica pentru uriasul profit facut pe inbolnavirea populatiei.- Oamenii au inceput sa acuze din ce in ce mai mult vaccinurile pentru ca li se "schimba" copii dupa vaccinare, sau pur si simplu vor sa stie DE CE sunt atatea elemente toxice intr-un vaccin. Dupa mai multe discutii, industria farmaceuitica din Germania au zis ca au extras continutul de metale grele si toxice din vaccinuri de cativa ani deja... Laboratorul oficial in cercetari si analize -Micro Trace Minerals Labor AGBUGe.V.- AZI au publicat rezultatele mai multor analize a unor vaccinuri care includ vaccinul: Tetanus, Rotarix (vaccinul care se face imediat dupa nastere), Afluria si lnfluvac (vaccinuri pentru gripa), si restul nu mai stiu pentru ce sunt dar SUNT, exista, si trebuie sa le bagam in copii nostrii... AICI ai lista vaccinurilor si compozitia lor: http://www.agbug.de/download/Impfstoffuntersuchung01.pdf Pentru toti cei care cred orbeste in otrava numita vaccin ii rog sa se uite si sa se documenteze bine si sa explice ei care este cauza atator elemente toxice precum mercurul, aluminiul si URANIU in vaccinuri... Cei care au facut vaccinuri si copii lor nu au patit nimic, felicitari, trebuie sa stiti ca nu toti copii sunt afectati, totul depinde de cat de compatibil este corpul cu vaccinul respectiv (de asta ar trebuii testata compatibilitatea inainte administrarii vaccinului), Se stia ca vaccinul ROR(MMR) contine mercur si aluminiu si alte elemente toxice care poate cauza autismul, epilepsia, moartea subita etc, surpriza, toate contin otrava asta inca din primul vaccin dupa nastere, plus uraniu, sti ce este uraniu nu? Te intrebi ca ai copil cu forma de autism si nu ai o istorie genetica cu aceasta afectiune? Ce zici de vaccin, sti ce efect au substantele astea la nivel cerebral? Ar trebuii sa-ti dai seama... http://www.agbug.de/download/Impfstoffuntersuchung01.pdf Si sunt numai o parte din vaccinuri!

    RăspundețiȘtergere

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul