„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

sâmbătă, 16 ianuarie 2010

PRO-VITA BUCUREŞTI A FACUT PLÂNGERE PENALĂ ÎMPOTRIVA LUI STREINU CERCEL

ABUZURILE REPETATE ÎI ADUC LUI STREINU–CERCEL O PLÂNGERE PENALĂ

- Comunicat de presă -

Bucureşti, 15 ian. 10
Asociaţia Pro-vita pentru Născuţi şi Nenăscuţi – Filiala Bucureşti a depus, astăzi, o plângere penală împotriva Secretarului de stat la Ministerul Sănătăţii, Adrian Streinu Cercel, privind săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu.

Plângerea vizează încălcarea de către cel învinuit a art. 246 (Abuzul în serviciu contra intereselor persoanelor), 247 (Abuzul în serviciu prin îngrădirea unor drepturi) şi 248 (Abuzul în serviciu contra intereselor publice) Cod Penal. În fapt, printr-o adresă semnată de Secretarul de stat Adrian Streinu Cercel şi trimisă Direcţiilor judeţene de sănătate publică, Ministerul Sănătăţii stabilea că personalului medical care refuză vaccinarea contra noii gripe i se va interzice prestarea de activităţi medicale care presupun prezenţa pacienţilor.

“Considerăm că prin impunerea acestei proceduri, numitul Adrian Streinu Cercel şi-a încălcat grav atribuţiile de serviciu, aducând prejudicii personalului medical prin încălcarea unor drepturi garantate chiar de Constituţia României, prin art. 26 (viaţă intimă, familială şi privată) şi art. 41 (dreptul la muncă)”, se arată în textul plângerii înaintate Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Nu este prima dată când dl. Secretar de stat sugerează sau dictează măsuri nelegale. Dacă limbajul agresiv şi obraznic, utilizat public la adresa contestatarilor metodelor sale sau propaganda în favoarea unor principii inacceptabile precum acela al “acordului prezumat” erau imorale, în raport cu meseria d-sale, înainte de a fi numit Secretar de stat, odată cu investirea în această funcţie de demnitate publică ele devin inadmisibile şi se cer aspru sancţionate.

Forţarea personalului medical la vaccinare sau tentativele repetate de vaccinare a elevelor şi elevilor, împotriva HPV şi împotriva virsului gripei noi, fără acordul părinţilor sunt vădit nelegale. Nici un tratament medical nu poate fi administrat fără ştirea şi acordul expres al persoanei, indiferent cine ar fi acea persoana. Constituţia şi legile României, dar şi tratatele internaţionale de drepturile omului afirmă inviolabilitatea corpului uman şi dreptul suveran al persoanei de a dispune de ea însăşi, dacă nu încalcă drepturile altuia. Condiţiile şi limitele în care acest drept poate fi restrâns sunt clare şi nu sunt în nici un caz întrunite în situaţia de fata.

Reamintim că în urmă cu două luni am solicitat demiterea sau demisia d-lui Streinu Cercel, lucru care s-a şi întâmplat; din păcate dl. Cercel a revenit în funcţie, de data aceasta nu doar pentru a continua scandalizarea şi iritarea părinţilor de copii minori, ci şi pentru a-şi ridica împotrivă o parte din personalul medical.

Reluăm acum această solicitare adresată şefilor săi ierarhici. Declaraţiile şi măsurile anunţate de dl. Secretar de stat nu fac decât să amplifice inutil starea de tensiune prin care trece societatea în această perioadă de frământări sociale şi politice.

Filiala din Bucuresti a Asociaţiei “Pro-Vita pentru născuţi şi nenăscuţi” este o organizaţie civică nonprofit, independentă si nepartinică, al cărei scop este afirmarea valorilor vieţii persoanei umane încă de la concepere, ale familiei si ale vocaţiei parentale. Mai multe la www.provitabucuresti.ro

Un comentariu:

  1. Din fericire eu inca mai sunt in viata dupa imprudenta de care am dat dovada ascultandu-i sfaturile profesorului criminal Streinu Cercel. Dupa ce la 8 zile de la adminstrarea vaccinului CantGrip am avut Poliadenopatii Generalizate,repetate petntru care am facut o groaza de analize(nu vroiau sa recunoasca ca este rteactie post vaccinala).Toti markarii virusologici care provoaca poliadenopatii au fost negativi. Analizele hematologice nu indica ca as avea cancer ganglionar si Doamna Director Medical BACRUBAN de la spitalul Matei Bals are tupeul de a ma privi in ochi si de a-mi spune ca vaccinul nu are nicio legatura cu tot cea mi s-a intamplat,cu toate ca inainte de vaccin niciodata nu am avut astfel de probleme.Acum trei saptamani am fost la malaxa pentru a se vedea daca sunt alergica la ceva(am astm bronsic).La 5 minute post testare am facut soc anafilactic.Mi s-au facut doua adrenaline de 0,3 si am crezut ca o sa mor.De fapt chiar era sa mor.Cel putin 5 cadre medicale din acel spital si din spitalul matei Bals mi-au spus ca totul a fost exacerbat de vaccin. M-am dus din nou la doamna doctor RODICA BACRUBAN,director medical si epidemiolog la Bals,care din nou a avut nesimtirea de a-mi spune ca tot ceea ce mi se intampla nu are legatura cu vaccinul. Mai avea putin si ma dadea afara din biroul de vaccinari de la subsol.Deh,nu au nevoie de atmosfera neplacuta prin acel apital-institut care seamana moarte. Pe data de 24 februarie m-am prezentat din nou la camera de garda de la Bals prezentand simtome specifice de H1N1.Am omis sa va spun toate astea mi se intampla mie care totusi am oarece contact cu sistemul,sotul meu este medic si daca pana acum a trebuit sa-mi tin gura a fost numai din cauza lui pentru ca nu vreau sa-i fac rau. La camera de garda mi s-a recoltat sange,mi s-a facut radiografie pulmonara si doctorita de garda(ADINA ILIE),mi-a prescris o reteta si mi-a dat si TAMIFLU de la spital.14 tablete.Nu mi s-a spus pentru ce era Tamiflu.Mi s-as spus ca am doar o viroza respiratorie. Nu mi s-a spus ca medicamentele (Tamiflu)erau expirate din luna noiembrie a anului trecut. SUNT NISTE NEMERNICI!!!STREINU CERCEL IN OPINIA SI VIZIUNEA MEA,ASA CUM TI-AM MAI SPUS IN FATA ESTI UN CRIMINAL.Eu am o familie si un copil de crescut.O sa mi-l cresti tu daca o sa se intample ceva cu mine? Macar spuneti-mi dracului la ce sa ma mai astept!!!

    RăspundețiȘtergere

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul