„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

marți, 21 iulie 2009

Paralizie, astm, autism, alergii, inteligenţă redusă......

Un episod despre ameninţarea gripei porcine, realizat de CBS în 1979, care a fost interzis după întâia difuzare, este acum, după 20 de ani, public pe internet.
Aici veţi vedea cu ochii Dv. ce au păţit unii dintre cei 46 de milioane de americani, care s-au încrezut orbeşte în propaganda sistemului. Observaţi similarităţile între propaganda de atunci şi cea pe care o face guvernul României, acum.(Click AICI)

Paralizie pe viaţă sau chiar moartea, în cele mai nefericite cazuri. Câţi dintre copiii astfel vaccinaţi au dezvoltat astm, autism, alergii, inteligenţă redusă şi alte maladii, nu s-a cuantificat, dar ne putem imagina. În fond, aceste boli sunt prevalente în SUA, ţara cu cei mai vaccinaţi copii din lume şi inexistente în rândul populaţiilor Amish (fermieri de origine Germană)care trăiesc tot în SUA, dar refuză orice vaccin.

Iată şi episodul promis. Concluziile trageţi-le singuri:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul