„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

miercuri, 29 octombrie 2008

Vaccinarea si mutatiile genetice negative la om


Titlul articolului original : Vaccines and Production of Negative Genetic Changes in Humans
Locatia articolului original : http://poisonevercure.150m.com/vaccines/vaccines_and_production_of_negat.htm
Articol tradus din limba engleza de dr. Anca NitulescuVaccinarea si mutatiile genetice : mobilitatea materialului
genetic intre formele de viata
In septembrie 1971 a devenit evident faptul ca vaccinarile pot sa modifice structura genetica a omului; la acea data oameni de stiinta din Geneva au descoperit ca substantele biologice care intra direct in curentul sanguin pot deveni parte integranta a codului genetic uman. Initial, bacteriologi japonezi au descoperit ca bacteriile unei specii au transferat propria rezistenta la antibiotice bacteriilor dintr-o specie complet diferita. Dr. Maurice Stroun si dr. Philip Anker de la Departamentul de Fiziologie a Plantelor din cadrul Universitatii din Geneva, au inceput sa acumuleze dovezi ca transferul de informatie genetica nu se limiteaza la bacterii, ci poate sa survina si de la bacterii la specii superioare de plante si animale. Potrivit unui articol din “World Medicine” din 22 septembrie 1971, “oamenii de stiinta din Geneva sunt convinsi ca animalele si plantele normale pot elibera ADN si acest ADN este preluat de alte celule din alt organism”.

In cadrul unui experiment, cercetatorii din Geneva au extras auriculele din inima de broasca si le-au imersat pentru mai multe ore intr-o suspensie de bacterii. Dupa aceea, ei au gasit un procentaj inalt de hibridizare ADN-ARN intre ADN-ul bacterian extras din aceeasi specie de bacterii ca cea folosita in experiment si ADN-ul titrat extras din auriculele care fusesera imersate in suspensia bacteriana. ADN-ul bacterian fusese absorbit de celulele animale. Acest fenomen a fost denumit “transcesiune”. Exista dovezi ca acest fenomen se intampla permanent in interiorul corpului omenesc. Se poate presupune, de exemplu, ca afectarea inimii dupa reumatismul articular acut ar putea fi rezultatul actiunii sistemului imunitar impotriva propriilor celule care produc un ARN strain ca urmare a absorbtiei de ADN strain.

In revista “Science” din 10 noiembrie 1972, a aparut un articol in care s-a demonstrat ca in celulele creierului de broasca a fost gasit ARN bacterian dupa o infectie bacteriana peritoneala. In numarul din aprilie 1973 al “Journal of Bacteriology”, ADN bacterian eliberat spontan a fost gasit incorporat in nucleii celulari ai auriculelor de broasca. Studiile lui Phillipe Anker si Maurice Stroun au demonstrat producerea urmatoarelor fenomene : procese de eliberare spontana de ADN din celulele mamiferelor, transfer spontan de ADN de la bacterii la organisme superioare, transfer spontan de ADN intre celulele organismelor superioare, eliberare de ARN din celulele de mamifere si activitate biologica a complexelor eliberate care contin ARN.

Transformari celulare maligne cauzate de ADN-ul strain

Exista dovezi ca ADN-ul strain circulant poate cauza transformare maligna. Intr-un numar din 1977 a “International Review of Cytology”, vol. 51, Anker si Stroun discuta posibilele efecte ale ADN-ului strain in transformarea celulara maligna. Cand ADN-ul strain este transcris intr-o celula dintr-un organism diferit, “acest eveniment biologic general este legat de preluarea de catre celule a ADN-ului bacterian eliberat spontan, sugerand astfel existenta ADN-ului circulant. Avand in vedere transformarile maligne obtinute cu ADN, este postulat rolul oncogen (cauzator de cancer) al ADN-ului circulant”.

Problema a devenit si mai interesanta dupa anul 1975 cand s-a descoperit ca virusurile cauzatoare de cancer la animale poseda o enzima speciala numita revers-transcriptaza. Aceste virusuri sunt numite ARN- virusuri. Un ARN-virus, care poseda revers-transcriptaza in structura sa, are capacitatea de a forma lanturi de ADN care se integreaza cu usurinta in ADN-ul celulei-gazda pe care virusul a infectat-o. Studii ale dr. Robert Simpson de la Universitatea Rutgers indica faptul ca virusurile ARN care nu cauzeaza cancer pot, de asemenea, sa formeze ADN, chiar fara prezenta revers-transcriptazei. ADN-ul format in acest fel, dintr-un virus ARN se numeste provirus. Se stie ca unele virusuri necancerigene au tendinta sa persiste timp indelungat in celule ca provirusuri, fara sa cauzeze, in aparenta, vreo boala. Cu alte cuvinte, raman in stare latenta. Exemple de virusuri ARN obisnuite care nu cauzeaza cancer, per se, dar au capacitatea de a forma provirusuri sunt : influenza (gripa), pojarul, oreionul si virusul poliomielitei. In numarul din 22 octombrie 1967 al “British Medical Journal”, cercetatori germani au relevat faptul ca scleroza multipla pare sa fie provocata de vaccinarile impotriva variolei, febrei tifoide, tetanosului, poliomielitei, tuberculozei si difteriei. Chiar mai devreme, in 1965, Zintchenko a raportat 12 cazuri in care scleroza multipla a aparut dupa vaccinarea anti-rabie.

Amintiti-va faptul ca intre anii 1950-1970, milioane de oameni au fost injectati cu vaccinurile polio (anti-poliomielita) care contineau virusul simian 40 (virus de la maimuta, numit SV-40), transferat in vaccinuri din rinichiul de maimuta contaminat, folosit pentru cultivarea vaccinului. Este imposibil sa indepartezi virusurile animale din culturile vaccinale. Va reamintim ca SV-40, al 40-lea virus descoperit in tesuturile simiene este un virus oncogen (cauzator de cancer).

Programele de vaccinare in masa impotriva gripei, pojarului, oreionului si poliomielitei reprezinta, de fapt, insamantarea oamenilor cu ARN si provirusuri care devin latente pentru perioade lungi de timp in interiorul corpului omenesc, si care se activeaza mai tarziu, in cursul vietii.

Sindromul post-poliomielita este un bun exemplu in acest sens. Alte exemple pot include asa-numitele boli mezenchimale si de colagen, ca artrita reumatoida, scleroza multipla si lupusul eritematos, in care sistemul imunitar produce anticorpi impotriva propriilor tesuturi ale bolnavului – tesuturi care au fost impregnate cu material genetic strain.

Potrivit unui numar special al revistei “Postgraduate Medicine” din mai 1962, “desi organismul omenesc nu produce, in conditii normale, anticorpi impotriva propriilor tesuturi, se dovedeste ca mici modificari in caracterul antigenic al tesuturilor poate face ca tesuturile respective sa fie identificate ca straine de catre sistemul imunitar si devin astfel o tinta pentru producerea de anticorpi”. Doi ani mai tarziu, in 1964, au fost facute studii asupra virusului polyoma, un virus ADN producator de tumori. S-a descoperit ca ADN-ul genetic persistent in virusul polyoma a produs transformari maligne in culturile de celule embrionare de hamster. Aceasta descoperire a fost publicata in numarul din 23 noiembrie 1964 al “Journal of the American Medical Association”. Chiar si virusuri obisnuite, necancerigene, inclusive cele din vaccinul anti-variola si virusul polio 2, pot actiona ca oncogene (producatoare de cancer).

In revista “Science” din 15 decembrie 1961 s-a raportat faptul ca aceste virusuri obisnuite au actionat ca si catalizatori in producerea cancerului cand au fost administrate soarecilor in combinatie cu substante organice carcinogene cunoscute, acestea din urma fiind date in cantitati prea mici pentru a produce cancer prin ele insele. Aceasta inseamna ca unele vaccinuri vor induce cancer atunci cand se combina cu efectul in crestere al poluarii mediului inconjurator prin produse toxice din agricultura (pesticide pe si in mancare) si industrie. Bineinteles ca aceasta informatie este ascunsa publicului pentru ca FDA (Food and Drug Adminstration), EPA si industriile bazate pe agricultura sa mearga inainte cu “aprobarea” a mici cantitati de poluanti in mancare, apa si aer. Legatura sus-amintita cu poluantii nu a fost facuta publica spre bucuria industriei chimice, a National Cancer Institute si a industriei dezvoltate in jurul cancerului, care continua, in mod fraudulos, sa solicite donatii publice ca sa-si justifice existenta. Ca o paranteza, a fost deja recunoscut faptul ca vaccinarea impotriva poliomielitei a cauzat 100% din cazurile de poliomielita in SUA dupa anul 1980 si marea majoritate a cazurilor de poliomielita paralitica de dupa anul 1972 (“Science”, 4 aprilie 1977). Se suspecteaza faptul ca vaccinurile anti-poliomielita Salk si Sabin, produse prin cultura pe tesut de maimuta, sunt, de asemenea, responsabile de cresterea leucemiei in SUA.

Avand in vedere faptul ca aceste informatii se cunosc de peste 20 ani, folosirea virusurilor, bacteriilor si tesuturilor animale in campanile de vaccinare in masa constituie crearea intentionata a unui risc pentru organismul omenesc. Impactul global asupra marii diversitati a genotipului omenesc este dificil de evaluat, dar impactul este, fara indoiala, negativ si permite insamantarea fiintelor umane cu provirusuri latente. Acest lucru nu poate avea alta motivatie decat asigurarea unui profit medical continuu si constituie o conspiratie criminala de proportii vaste, o politica de genocid impotriva populatiei, reprezentand, prin urmare, crime impotriva umanitatii care sunt, la nivel international, pedepsite cu moartea.

Dar acest lucru este, bineinteles, ignorat si ascuns de publicul larg, mai ales in SUA, in ciuda unei pledoarii facute in 1984 de cativa medici americani intr-un raport catre Natiunile Unite. Faptul ca acest lucru merge inainte cu buna stiinta a comunitatii medicale internationale il transforma intr-o conspiratie internationala in care populatia nu are nici o scapare, avand in vedere ca vaccinarile devin treptat obligatorii si constituie conditii necesare pentru multe programe sociale.

Persistenta virusurilor si a proteinelor straine in organismul omenesc si relatia lor cu bolile cronice si degenerative a fost, de asemenea, semnalata de dr. Robert Simpson de la Universitatea Rutgers in 1976, cand s-a adresat cercetatorilor la un seminar al Societatii Americane a Cancerului, spunand ca “aceste provirusuri ar putea fi molecule in cautarea unei boli”. Dr. Wendell Winters, un virolog de la Universitatea California a afirmat “vaccinarile pot cauza schimbari ale virusurilor lente si modificari in mecanismul ADN-ului”. Desi celulele gazda care contin particule virale latente actioneaza mai mul sau mai putin normal, ele incep sa sintetizeze proteine virale sub controlul ADN-ului viral, creand circumstantele pentru variate boli autoimmune, incluzand boli ale sistemului nervos central, care, din nefericire, agraveaza fenomenul in crestere al comportamentelor sociale aberante.

http://www.nccn.net/~wwithin/mutatiile.htm
Adresa de contact : otoneuro@cmb.ro

10 comentarii:

 1. nu-mi vine sa cred! citind toata pagina aceasta am impresia ca m-am intors in timp! cam pe vremea INCHIZITIEI! "In revista “Science” din 15 decembrie 1961"????????
  Domnilor suntem in 2008 si dvs dati citate din reviste de acum 47de ani??? Domnilor, cursul istoriei este inainte nu inapoi!
  nu vad nici un studiu, nu vad nici o referinta medicala de actualitate, nu vad decat cuvintele unor oameni care, in numele domnului, se opun progresului. nu cred ca vrerea lui dumnezeu este ca noi sa ne intoarcem in pesteri si sa dansam in jurul focului, pentru a ne vindeca!
  in primul rand, ce pregatire medicala aveti dumneavoastra, pentru a putea emite pareri pertinente vis a vis de acest subiect?! a nu se intelege ca ati avea pareri pertinente, caci sunteti departe de asa ceva!
  si mai ales, cine va da dreptul sa dezaprobati niste acte medicale despre care nu aveti habar?!
  aroganta care o afisati facand acest lucru va indeparteaza mult prea mult de cuvantul domnului. cum era cu cel care arunca piatra?

  RăspundețiȘtergere
 2. @Dana

  1.Vechimea unui studiu nu este un argument impotriva lui.
  2. Dr. Maurice Stron, Dr. Philip Anker, Universitatea Geneva si anii 60 si 70 pe cand cercetatorii nu erau cumparati de marile concerne farmaceutice, mi se par a fi argumente destul de solide.
  3. iar daca veni vorba despre inchizitie, obligativitatea de face vaccinurile, santajul aplicat parintilor de "informarea" ca acei copii care n-au vaccinurile la zi, nu vor fi primiti la scoala, cu toate ca legea permite refuzul oricarui tratament sau interventii medicale, nu mi se pare a fi ceva democratic.
  4. Aruncarea cu piatra, dupa cate stiu eu, este o activitate ofensiva. Sfatul de a nu face ceva, activitate defensiva. Deci comparatia facuta de dvs. mi se pare cel putin prosteasca.

  RăspundețiȘtergere
 3. ca sa raspund in locul danei (probabil nu isi mai pune mintea)...:

  1. vechimea unui articol ESTE un argument impotriva valorii lui, de aceea evolueaza medicina, de aceea unele teorii batute in cuie acum 10 ani, azi nu mai sunt valabile, pentru ca tehnologia evolueaza, implicit mijloacele noastre de a cerceta se imbunatatesc, prin urmare sansele sa flam adevarul intr-o chestiune medicala sunt net mai mari decat acum 50 de ani. daca ati rascoli mai cu cap literatura medicala, ati vedea ca auorii studiilor de valoare se straduiesc sa dea referinte cat mai actuale.

  2. de unde stiti dvs ca in anii 60-70 cercetatorii nu erau cumparati? pai cam pe-atunci de exemplu a iesit pe piata talidomida, cea care a facut ravagii in generatiile de nou nascuti. oare ce cercetator a inchis gura atunci?! deci presupunerea dvs presupune : a) neinformare; b)prostie; c)arogantsa

  RăspundețiȘtergere
 4. @anonim

  Daca este dupa cum spuneti, ca ce era considerat bun de catre medici in trecut, azi se dovedeste a fi toxic, medicina e un mare bluff, o minciuna. Eu cred ca medicina contemporana are un singur scop: acela de a ne tine legati de ea prin produse farmaceutice care in mod deliberat produc imbolnaviri. Te trateaza de una si te imbolnavesc de alta. de ce? Pentru bani, pentru controlul (nr) populatiei.

  RăspundețiȘtergere
 5. Eu zic ca medicina nu este un mare bluff, o minciuna, o alta "teroie a conspiratiei", un praf in ochii populatiei manipulate. Asta nu e o concluzie veritabila la ceea ce am zis. Tot ce am zis este ca medicina este o stiinta DINAMICA. Este normal ca teoriile (unele)sa se schimbe. SI ca sa va dau un exemplu pozitiv, as zice: aspirina. Pana acum 10 ani se folosea numai ca antiinflamator nesteroidian, toate bune si frumoase. De ceva timp incoace insa i s-a mai gasit o intrebunitare minunata: ca antiagregant in accidente vasculare, si in preventia lor.

  E adevarat ca mai toate medicamentele au efecte adverse, unele chiar grave. Insa exista intotdeauna un revers al monedei... Vad ca nu discutati deloc despre BENEFICIILE tratamentelor medicamentoase. Sa fim seriosi, medicamentele produc imbolnaviri?! Sigur ca unele pot produce, dar nu ele sunt cauza primordiala, nici pe departe... Bolile infectioase sunt campioane (vezi de ex malaria, care face ravagii, sau hep B...)

  Pai ce fel de control al populatiei e asta in care creste constant durata de viata, cat si numarul absolut al oamenilor de pe Terra?
  In paranteza fie spus, cresterea populatiei duce numai la nenorociri, deci eu sunt pro-control.
  Bottom line, dumneavoastra cand sunteti bolnav... va tratati NUMAI cu rugaciuni?! Nu apelati niciodata la nici un fel de medicamente?! Cand pierzi ceva atat de pretios ca sanatatea, eu cred ca teoriile astea ale conspiratiei isi pierd din esenta....

  Cu respect.

  RăspundețiȘtergere
 6. Ha ha ... medicatia si efectele adverse de la JAMA citire

  http://picasaweb.google.ro/NostraBrucanus/StiintaDeVanzare?authkey=w63aGEqA9a4#5269776878411996082

  adica medicamentele si efectele lor ucid mai multi americani pe an decat au facut-o al doilea razboi mondial si razboiul din Vietnam impreuna ( evident, aceeasi rata, decese per an).

  Inca suntem prea multi, dar no problem, medicina lucreaza :D

  RăspundețiȘtergere
 7. @anonim
  "1. vechimea unui articol ESTE un argument impotriva valorii lui, de aceea evolueaza medicina, de aceea unele teorii batute in cuie acum 10 ani, azi nu mai sunt valabile,"

  Ei nah .. ca sa vezi!

  Mare parte din studiile mentionate se refera la "constatarea prezentei" altui ADN intr-un organism! constatarea este constatare. Te poti insela la mecanisme, dar rezultatele respectivilor cercetatori nu au fost invalidate de NIMENI pana acum!

  Dar termenul de proviral load de unde o fi aparut ? Si taman ce se tot studiaza provirusurile. Da' n-ar trebui studiate ca-s din cercetari vechi, deci daca-s vechi sunt invalide. :D

  @ dana
  Traducerea a fost facuta de un medic.

  Parerea unor medici:
  AAPS RESOLUTION CONCERNING MANDATORY VACCINES

  "Ethical Medicine"
  AAPS Annual Meeting
  October 25 - 28, 2000
  St. Louis, MO
  Submitted for Member approval:

  WHEREAS: The statement of Patients' Freedoms adopted by the Assembly at the 47th annual meeting of AAPS in 1990 provides that "Patients have the freedom ... to refuse medical treatment even if it is recommended by their physician and to be informed about their medical condition, the risks and benefits of treatment, and appropriate alternatives"; and

  WHEREAS: There are increasing numbers of mandatory childhood vaccines, to which children are often subjected without meaningful informed consent, including information about potential adverse side effects; and

  WHEREAS: Parents who exercise their freedom to refuse one or more vaccines may be subjected to penalties ranging from deprivation of the right to enroll their child in school, to threats of removing the child from parental custody and forcible vaccination; and

  WHEREAS: Safety testing of many vaccines is limited and the data are unavailable for independent scrutiny, so that mass vaccination is equivalent to human experimentation and subject to the Nuremberg Code, which requires voluntary informed consent; and

  WHEREAS: The process of approving and "recommending" vaccines is tainted with conflicts of interest;

  BE IT THEREFORE RESOLVED: That AAPS calls for a moratorium on vaccine mandates and for physicians to insist upon truly informed consent for the use of vaccines.
  sursa: http://www.aapsonline.org/testimony/vacresol.htm

  RăspundețiȘtergere
 8. "Ei nah .. ca sa vezi!"
  O remarca de mare angajament stiintific si un contraargument extrem de valabil, de altfel...

  Daca ati face cercetare (mai ales in medicina), ati sti ca nu e tocmai asa: "constatarea e constatare"... Chestia aia cu tehnica imbunatatita n-ati citit-o?
  Nu zic ca studiile vechi sunt proaste, zic numai ca studiile noi sunt mai credibile, mai reliable, cu criterii mai dure de selectie, cu metode mai noi si mai eficiente de detectare a... orice. CUm am spus, uitati-va de ex in Nature, care e jurnalul stiintific cel mai bine cotat din lume, din ce ani sunt referintele la ORICE articol de acolo?

  Stiu ca nu am cum sa va conving, nu aveti "echipamentul" necesar de cunostinte. "evidence-based medicine" nu se invata din cititul de pe Google. Dar asta e...

  RăspundețiȘtergere
 9. http://www.realitatea.net/gripa-porcina-a-provocat-moartea-a-700-de-persoane-intr-o-saptamana--potrivit-oms_652597.html

  5000 de morti in 6 luni si spuneti ca nu e decat o manipulare media&companii farma? Get real! Nu mai zapaciti oamenii mai saraci cu duhul.

  RăspundețiȘtergere
 10. Multumim pentru toate informatiile si pentru existenta acestui blog!

  RăspundețiȘtergere

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul