„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

miercuri, 28 mai 2008

Vaccinul anti-gripal ajută la răspândirea gripei





Este chiar ironic faptul că vaccinul anti-gripal dă o mana de ajutor în răspândirea epidemiei de gripă. În ultimii ani se pare că epidemiile de gripă au fost atent programate în societate. La sfârşitul lunii octombrie, dintro dată apare o foarte activă epidemie de gripă. Nu este deloc o coincidenţă faptul că exact în această perioada oamenii sunt vaccinaţi anti-gripal. Oficialii din sănătate ne fac să credem că tocmai de aceea ar trebui să ne vaccinăm cu toţii.

O altă imensă păcăleală perpetuată de cartelul farmaceutic este ideea că vaccinul conţine virus gripal inactiv sau mort. Imensă prostie! Dacă virusul ar fi mort, atunci vaccinarea nu ar duce la stimularea unui răspuns de imunizare. Oficial, se spune că vaccinul conţine un virus cu activitate “atenuată”. În cartea “Sfinţenia sângelui uman: vaccinarea nu este imunizare”, Tim O’Shea, o mare autoritate în domeniul pericolelor vaccinurilor, explică ce înseamnă de fapt virus “atenuat”: “Atenuat înseamnă mort pe jumătate. Virusul este slăbit într-atât încat capacitatea lui de a declanşa un răspuns inflamator în corpul uman se afla imediat sub limita valabila în cazul a 99 % dintre oameni. Prin acceptarea inocularii unui virus sau a unei bacterii cu acţiune atenuată facem ceea ce natura nu a permis niciodată. Pur şi simplu violăm integritatea fluxului sanguin uman. Am păcălit sistemul imunitar pentru a nu declanşa un răspuns de apărare la invazia agentului patogen. Dacă virusul nu ar fi atenuat, sistemul imunitar ar declanşa imediat o acţiune eficientă de anihilare şi eliminare a invadatorului”.

Aceasta dovedeşte că cei care primesc vaccinul sunt întro stare contagioasă timp de câteva săptămâni, timp în care nu fac decât să răspândească public virusul. Vaccinul nu numai că manipulează sistemul imunitar, dar mai conţine şi microorganisme străine de corpul uman care se pot înmulţi foarte uşor în interiorul nostru. Autorităţile afirmă în mod ridicol că aceşti germeni nu sunt contagioşi. Există mulţi experţi renumiţi care atrag atenţia că numărul de oameni care contactează gripa ar fi cu mult mai mic dacă nu s-ar administra vaccinurile. Cea mai sigură metodă de a nu face gripă este să nu fii în preajma celor care au făcut vaccinul.

Vaccinul nu garantează imunitatea

Medicii şi companiile farmaceutice ignoră statisticile care arată că chiar şi cei care se vaccinează fac gripă. În schimb, suntem bombardaţi cu o propagandă penibilă despre cât de mult ne ajută vaccinarea. De exemplu, în 2004 oamenii au aflat de la ştiri că vaccinurile administrate în 2003 nu au avut niciun efect de protecţie pentru sezonul gripal anual. La fel este în fiecare an.

Un exemplu relevant s-a petrecut în Canada în 2003. O casă de îngrijire a trimis un ordin intern ca întreg personalul medical să fie vaccinat anti-gripal, iar cei care nu acceptau erau trecuţi absenţi şi riscau desfacerea contractului de muncă. O asistentă medicală a refuzat însă să fie vaccinată, deşi întreaga ei echipă o făcuse. Spre surprinderea ei, toată lumea a făcut gripă în acel sezon, în afară de ea. Această poveste nu este deloc singulară, însă mass-media nu e deloc interesată de aceste aspecte, mulţumindu-se să încaseze banii din publicitatea făcută la vaccinurile anti-gripale.

Încercând să prezică ce tip de gripă va apare în sezonul curent, specialiştii nu fac decât să o ia pe ghicite, devenind penibili. În plus, vaccinul nu protejează deloc împotriva întregului spectru de agenţi patogeni care afectează aparatul respirator. Ceea ce nu se spune este că aceste vaccinuri slăbesc sistemul imunitar, pe termen lung.

Nu se ştie ce efecte negative au mercurul, aluminiul, formaldehida sau alţi “adjuvanţi” asupra sistemului imunitar. Se ştie însă că unii dintre aceşti agenţi chimici afectează activitatea ADN-ului. Şi atunci, de unde ştim că ADN-ul nu va acţiona greşit, odată modificat de aceşti componenţi chimici? În plus, chiar dacă nu ai făcut gripă fiind vaccinat, corpul tau este mult mai susceptibil să nu poată lupta împotriva altor viruşi şi agenţi patogeni. Oare merită riscul? Asta e decizia pe care trebuie să o iei.

Datorită faptului că articolele AIM sunt adesea copiate pe diverse forumuri şi apoi preluate de alte reviste şi site-uri, fără a specifica originea lor, vă informăm că adresa acestui articol este http://active.info.ms/?a=301 şi este publicat la Active Information Media.

Tim O’Shea mai scrie în cartea sa: “Un vaccin conţine o versiune a agentului patogen, întro formă slăbită. În ceea ce priveşte gripa, din momentul în care virusul a fost izolat şi multiplicat pentru a fi apoi distribuit în doze de vaccinare, virusul a avut suficient timp pentru a se transforma devenind o varietate atât de diferită de cea existentă în vaccin, încât eficienţa acestuia este foarte mică”.

Chiar Michael Decker, de la Aventis (companie producătoare de vaccinuri), recunoaşte că în momentul în care se descoperă tulpina (varietatea de virus) corectă, e deja prea târziu. Vaccinul nici nu ia în considerare faptul că virusul are o formă diferită pentru fiecare persoană, deci nu se justifică deviza “un vaccin pentru toţi”. Dacă chiar ar fi util, nu ar mai fi nevoie ca în anul următor să faci un nou vaccin, pentru că imunitatea natural dobândită ţine o viaţă.

Aţi observat că cei care se vaccinează anti-gripal se tot îmbolnăvesc mai mereu? Oare pentru că nu-i lasă răgaz corpului să înveţe să lupte singur împotriva gripei?

Nu poţi să te aştepţi la o întărire a sistemului imunitar dacă injectezi direct în sânge o mulţime de agenţi ce contaminează sângele, viruşi, bacterii, neurotoxine, conservanţi şi disruptori de ADN. Vaccinurile sar peste posibilităţile naturale de apărare oferite de ficat, rinichi, colon, sistemul limfatic şi sistemul imunitar, deversând substanţe toxice direct în corp. Corpul tău nu ştie cum să procedeze atunci când mercurul, aluminiul, formaldehida şi diverse microorganisme sunt lansate împotriva lui întocmai ca o bombă. Unii oameni ajung chiar întro stare de şoc. Alţii mor sau sunt foarte afectaţi iremediabil imediat după ce au fost vaccinaţi.



Iata rezumatul:

Producătorii de vaccinuri, ajutaţi de corpul medical, care a acceptat aproape fără nici un fel de rezervă sau comentarii principiul vaccinării, au atins adevărate culmi în ce priveşte dezinformarea şi minciuna. Un fapt de neimaginat în istoria umanităţii: să faci oamenii să creadă în eficacitatea şi lipsa de efecte secundare negative a acestui principiu inventat de Jenner şi însuşit de Pasteur, deşi nu are nici un fundament ştiinţific serios.

Imunologia modernă demonstrează, din contra, că actul vaccinal constituie o lezare gravă a integrităţii sistemului imunitar a persoanelor vaccinate, făcând din acestea veritabile rezervoare de viruşi.

Viruşi şi retroviruşi deveniţi pasivi de-a lungul evoluţiei, se găsesc în stare latentă în toate organismele animale şi umane, pierzându-şi o parte din capitalul lor genetic sau enzimatic.

Introducerea în organism (prin vaccinare) a viruşilor vii sau atenuaţi, îi pot permite acestuia să reconstituie acest capital şi să dobândească deci o virulenţă nouă sau să creeze din bucăţi un virus sau un retrovirus hibrid. Aceasta se numeşte recombinare genetică. (HIV - ul este fără îndoială fructul unei astfel de recombinări).

Deşi accidentele provocate de vaccinuri sunt nenumărate, ele sunt trecute sub tăcere.

Se ştie astăzi, la 100 de ani după moartea sa, că Pasteur a fost un geniu al trişării, al plagiatului, al trucării statisticilor, al traficului de influenţă, al publicităţii bine regizate, iar diversele sale experienţe vaccinale erau trucate, după cum au mărturisit chiar colaboratorii săi.

Această carte stabileşte adevărul despre acest personaj şi demonstrează, prin studiul principalelor vaccinări, inutilitatea şi chiar pericolul lor.

În sfârşit, cititorul va afla despre cârdăşia farmaco-medico-politică care dezinformează publicul şi predică vaccinarea doar pentru a profita financiar. De asemenea, va afla de ce vaccinarea a devenit un fel de act de credinţă într-o religie ale cărei dogme sunt false şi ale cărei mari preoţi sunt producătorii de vaccinuri şi corpul medical.

8 comentarii:

  1. Ar fi foarte interesant sa putem citi despre experientele mamelor care nu si-au vaccinat copiii.Cum au trecut de perioadele epidemiilor de gripa si viroza?

    RăspundețiȘtergere
  2. Niciodata nu am facut vreun vaccin, cel putin de cand am aminitiri. Si nu am avut nici un fel de boala "la moda" in ziua de azi. Nu iau medicamente daca racesc (rar si asta). Si sunt sanatos tun. NU mai luati medicamente, decat in cazuri de forta majora. Nu va invatati organismul sa fie lenes. Lasati-l sa lupte singur cu bolile. Abia cand nu mai poate il puteti ajuta. Si credeti-ma ca organismul uman este in stare de multe.

    RăspundețiȘtergere
  3. Niciodata nu m-am vaccinat antigripal si doar o singura data am avut gripa...In 1999, prin februarie m-am imbolnavit de gripa iar de atunci eu nu am mai racit si nici nu m-am ferit de persoane racite sau gripate...

    Pentru mine gripa a functionat ca un vaccin care mi-a dat imunitate pentru multi ani...nu stiu cati, dar inca mai functioneaza...

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru cei interesati (si nu numai) se poate downloada un CD materiale informative despre vaccinul antiAH1N1(gripa porcina) si vaccinul antiHPV(cancerul de col uterin)
    CD-ul contine materiale informative, pliante, conferinte audio, fisiere video etc

    se poate descarca de aici:

    http://dl.transfer.ro/Atentie_____respinge_vaccin_acum-570b2ba70.zip

    adresa este valabila 10 zile

    RăspundețiȘtergere
  5. am facut vaccin anti gripal anul trecut . M-am simtit extrem de rau dupa el si am fost racita tot anul .
    ce credeti ca ar spune cercel ... " sa-mi fac si anul acesta ... " sa-si faca el ...poate scapa sistemul sanitar de un dictator ...

    RăspundețiȘtergere
  6. Din fericire eu inca mai sunt in viata dupa imprudenta de care am dat dovada ascultandu-i sfaturile profesorului criminal Streinu Cercel. Dupa ce la 8 zile de la adminstrarea vaccinului CantGrip am avut Poliadenopatii Generalizate,repetate petntru care am facut o groaza de analize(nu vroiau sa recunoasca ca este rteactie post vaccinala).Toti markarii virusologici care provoaca poliadenopatii au fost negativi. Analizele hematologice nu indica ca as avea cancer ganglionar si Doamna Director Medical BACRUBAN de la spitalul Matei Bals are tupeul de a ma privi in ochi si de a-mi spune ca vaccinul nu are nicio legatura cu tot cea mi s-a intamplat,cu toate ca inainte de vaccin niciodata nu am avut astfel de probleme.Acum trei saptamani am fost la malaxa pentru a se vedea daca sunt alergica la ceva(am astm bronsic).La 5 minute post testare am facut soc anafilactic.Mi s-au facut doua adrenaline de 0,3 si am crezut ca o sa mor.De fapt chiar era sa mor.Cel putin 5 cadre medicale din acel spital si din spitalul matei Bals mi-au spus ca totul a fost exacerbat de vaccin. M-am dus din nou la doamna doctor RODICA BACRUBAN,director medical si epidemiolog la Bals,care din nou a avut nesimtirea de a-mi spune ca tot ceea ce mi se intampla nu are legatura cu vaccinul. Mai avea putin si ma dadea afara din biroul de vaccinari de la subsol.Deh,nu au nevoie de atmosfera neplacuta prin acel apital-institut care seamana moarte. Pe data de 24 februarie m-am prezentat din nou la camera de garda de la Bals prezentand simtome specifice de H1N1.Am omis sa va spun toate astea mi se intampla mie care totusi am oarece contact cu sistemul,sotul meu este medic si daca pana acum a trebuit sa-mi tin gura a fost numai din cauza lui pentru ca nu vreau sa-i fac rau. La camera de garda mi s-a recoltat sange,mi s-a facut radiografie pulmonara si doctorita de garda(ADINA ILIE),mi-a prescris o reteta si mi-a dat si TAMIFLU de la spital.14 tablete.Nu mi s-a spus pentru ce era Tamiflu.Mi s-as spus ca am doar o viroza respiratorie. Nu mi s-a spus ca medicamentele (Tamiflu)erau expirate din luna noiembrie a anului trecut. SUNT NISTE NEMERNICI!!!STREINU CERCEL IN OPINIA SI VIZIUNEA MEA,ASA CUM TI-AM MAI SPUS IN FATA ESTI UN CRIMINAL.Eu am o familie si un copil de crescut.O sa mi-l cresti tu daca o sa se intample ceva cu mine? Macar spuneti-mi dracului la ce sa ma mai astept!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mda, este doar o incercare de a discredita vaccinurile.Eu zic lumea sa citeasca un pic si istorie sa vada ca aceasta vaccinare are totusi niste baze stiintifice, cum ar fi observatia ca oamenii bolnavi ce primesc sange de la cei ce tocmai s au vindecat , la randul lor au o vindecare rapida.Deci este bine sa fim susceptibili la aceste medicamente vandute de firme , nu putem sa credem ca toti sunt niste impostori.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce baze stiintifice are aceasta contaminare genetica practicata pe bani grei de secole intregi? Bazele "stiintifice" sunt ca se colecta pe vremuri lichid din basicile bolnavilor de variola, se amestecau intr-un uter de vaca spintecat, iar puroiul produs acolo se introducea in ranile facute prin taieturi in pielea celor "imunizati" astfel. Mureau oamenii si mai ales copiii pe capete!! Pe vremea aceea mai multi medici aveau coloana vertebrala si se opuneau vaccinarii fortate, scriau carti, faceau petitii oficiale, ca sa-si salveze pacientii!
      Nu exista nicio baza "stiintifica" pentru teoria complet gresita a vaccinarii, vaccinarea nu este imunizare, ci imbolnavire intentionata!
      Sanatatea nu vine din seringa!
      http://piersicuta.blogspot.de/2014/09/variola-eradicata-de-vaccinuri-istoria.html

      Ștergere

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul